Carmen Sjardijn
professioneel trainer

De passie van Carmen


Motto Carmen: met plezier bewegen en naar je werk gaan leidt vanzelf tot andere mooie resultaten.

Na mijn VWO had ik het liefst aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding willen studeren, maar niet gedaan. De passie voor sport en bewegen is altijd gebleven. Nu begeleid ik workout groepen en individuen als personal trainer. Mijn vakkennis met Fitvak A (EEFA) en Fitvak B (Start2Move) combineer ik met ruim 40 jaar sportervaring als krachtsporter en judoka.
Stacks Image 12
Na een sabbatical jaar op Curaçao kroop mijn sportbloed op mijn 35e toch weer naar de wedstrijdsport, het powerliften. Ruim 10 jaar ben ik wedstrijdpowerliftster op internationaal masterniveau. Ik heb een mooie staat van dienst als 2-voudig Wereldkampioen in 2014 en 2016 en 5-voudig Europees kampioen in 2011, 2012, 2013, 2014 en 2016. De uitdaging is het blijven geloven in je doel en je blijven verrassen in de training. Zelfs na 15 jaar krachttraining heb ik plezier met de ijzers en oefeningen.
Op mijn 38e ben ik gestart ik als interimmanager waarbij ik mij heb gespecialiseerd in verandertrajecten bij gemeenten en maatschappelijke organisaties in de regio Zuid-Holland. Na 10 jaar heb ik nog steeds plezier om telkens in een andere keuken te kijken en ervan te leren. Ik heb hierin ook steeds meer aandacht voor de psychologische kant in de organisatie- en gedragsverandering van individuen en groepen. Daarnaast treed ik regelmatig op als workshopbegeleider en dagvoorzitter.
Stacks Image 17
Als geaccrediteerde leefstijlcoach breid ik mijn diensten uit met leefstijlcoaching aan particulieren, uitvoering van leefstijlinterventieprogramma en advisering over duurzame inzetbaarheid voor organisaties om hun medewerkers vitaal te krijgen en te houden.

Als leefstijlcoach ben ik aangesloten bij de Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland en als beweegcoach/workout trainer opgenomen in het Kwaliteitsregister Fitnessprofessionals van NL Actief.
Stacks Image 28
Stacks Image 31